[vc_row typo_style=”light”][vc_column][vc_column_text]امروزه تبلیغات به عنوان عنصر اصلی در آگاهی، ترغیب و یادآوری مشتریان نسبت به محصولات، برندها و شرکت ها شناخته می شوند. تبلیغات مناسب و صحیح و بکارگیری رسانه مناسب جهت انتقال محتوای تبلیغاتی به مخاطبین و مشتریان بازار هدف می تواند مرحله معرفی و یا رشد از چرخه عمر محصول را با سرعت بالایی طی نماید. در میان انواع تبلیغات ( رسانه ای، محیطی، چاپی و … ) کماکان تیزرهای تلویزیونی که زیر مجموعه تبلیغات رسانه ای می باشند بیشترین و بهترین تاثیر گذاری را روی مخاطبین البته بسته به نوع محصول ( مصرفی و صنعتی) می گذارند.

در ساخت یک تیزر تبلیغاتی عوامل زیر مشارکت دارند:

الف) عوامل و تکنسینها:
ساخت یک فیلم با کیفیت و استاندارد نیازمند استفاده از عوامل و تکنسینهایی ست که به کار خود مسلط و با تجربه باشند. در سطرهای بعدی به بخشی از عوامل تولید فیلم و شرح وظایف و نوع تعامل با آنها اشاره میکنیم.

۱) گروه فیلمنامه نویسی و ایده پردازی:
هراثر هنری براساس ایده و هراثر تصویری و نمایشی براساس ایده و فیلمنامه شکل میگیرد. فیلمنامه پی ساختمان فیلم است و لازمه استحکام بناست.

۲) کارگردان:
تبدیل یک فیلمنامه خوب به یک فیلم خوب- نیازمند وجود یک کارگردان خوب است که اگر نباشد زحمات گروه فیلمنامه نویسی هدر خواهد رفت

۳) گروه کارگردانی:
گروه کارگردانی شامل سه نفر دستیار کارگردان و یک نفر برنامه ریز می باشد که هرکدام به نوبه خود کارگردان را در اجرای هرچه بهتر کار یاری خواهند کرد.

۴) بازیگر و گوینده حرفه ای انگلیسی خانم و آقا
اصولا بازیگر در هر کارنمایشی وظیفه انتقال حس و پیام یک اثر را برعهده دارد و به فهم هرچه بهتر منظور صاحب اثر کمک میکند. بازیگران در هر لوکیشن با گریم و پوشش خاص آن مکان جلوی دوربین حاضر خواهند شد و به بازی خواهند پرداخت. گوینده متن نیز ظیفه ارائه اطلاعات کلی و هدایت ذهنی مخاطب را برعهده دارد بدین منظور استفاده از صداهای آشنا جزء اولویت های این فیلم می باشد.

۵)طراح صحنه و لباس:
برداشتن تصویر زیبا از یک مکان، نیازمند داشتن یک صحنه زیباست. طراحان صحنه و لباس علاوه بر این که لباس مناسب هرمکان را برای بازیگران طراحی میکنند، صحنه فیلمبرداری را به زیباترین وجه ممکن و دلخواه کارگردان طراحی میکنند. تیم طراحی صحنه شامل یک طراح و دو نفر دستیار و جامه دار است.

۶)گروه گریم:
حس بهتر هربازیگر نیازمند لباس و گریم خوب است و بیش از هرچیز دیگری میتواند بازیگر را به آن چیزی که در نظر کارگردان است شبیه کند.

۷) گروه تصویربرداری:
گروه تصویر برداری شامل یک نفر مدیر تصویر برداریست که مسئول گروه تصویر است و خروجی نهایی زیر نظر وی صادر می گردد.

۸) گروه صدابرداری:
آنچه در انجام هرپروژه تصویری مسلم است این است که تصویر تقریبا بدون صدا معنایی ندارد و هرتصویری بدون صدا ناقص است. امروزه دیگر بخش زیادی از انرژی هر پروژه تصویری صرف طراحی صدا میشود که خود به دو بخش تقسیم میشود. بخش اول که سر صحنه انجام میشود صدابرداری ست. و بخش دوم صداگذاری و ترکیب صدا .

۹) تدوین:
تدوین در هرپروژه ای یک بازآفرینی ست. و هر تدوینگر مستقل از هرچیز نظرات خود را راجع به قصه و کارگردانی و هرچیز دیگر دارد. تدوینگر علاوه بر ویرایش بخشهای اضافه هر پلان و طراحی سکانسها ، در طراحی شکل کلی داستان نیز دخالت دارد و نظر خود را برای هرچه بهتر شدن این امر دخالت میدهد.

۱۰) گروه صداگذاری:
گروه صداگذاری از گروههای ست که کارش بعد از انجام تدوین آغاز میشود در باب اهمیت صداگذاری میتوان این را گفت که بسیاری از فیلمهای تلویزیونی و سینمایی بخش عمده جذابیتشان را به صداگذاری مدیونند.
در هر اثر تصویری یک بخشی از پدیده ها قابل دیدن هستند که صدا دارند و صدا برداری میشوند . اما بخش دیگر بخشی است که دیده نمیشود و در فیلمنامه خواسته شده که پیاده شوند. این بخش باید با صدا طراحی شود تا مخاطب آن را به این وسیله – حس و درک کند.

۱۱) گروه جلوه های ویژه:
در سینمای مدرن امروز، انجام جلوه های ویژه بخش مهمی از هر اثر است که به کارگردان اجازه میدهد آن بخش از تصوراتش را که در محیط حقیقی قادر به انجام آن نبوده یا انجام آن سخت و هزینه بر بوده، به کمک کامپیوتر اجرا کند و اثر را به آنچه که در ابتدا در ذهن داشته نزدیک تر کند.

۱۲) موسیقی:
برای انتقال هرچه بهتر حس، برای هرفیلمی نیاز است که موسیقی متناسب با آن اثر ساخته شود و روی آن قرار بگیرد تا بهتر بتواند مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد.

۱۳) طراح هنری:
در تمام پروژه های سینمایی بین المللی یک نفر بعنوان طراح هنری وجود دارد که به پروژه کمک میکند آنچه را که نوشته شده به بهترین شکل پیاده شود. کار این طراح در سطح نیست و به صورت کلان انجام میپذیرد. هماهنگی میان تمام بخش های پروژه و یکدست بودن پروژه ، مدیون تلاشهای اوست- جنس تصویر پروژه و نوع رنگ بندی و نوع بازیها و شکل صدا گذاری و موسیقی را طراحی کرده و اصولا به تمام امور نظارت دارد

ب) تجهیزات فنی
استفاده از دوربینهای روز سینمایی
استفاده از لنز های روز سینمایی مانند لنزهای ۳۵۰ سینمایی ، لنزهای ثابت۳۵ ، لنز سی پی ۳ ایکس دی زایس و…
تصویر برداری هوایی (هلی کم)
و استفاده از وسایل حرکتی مورد نظر مانند ریل ، شاریو، پروجیپ و…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row typo_style=”light”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]تیزر تبلیغاتی تهران به سفارش اتاق بازرگانی ایران

[/vc_column_text][vc_column_text]تیزر تبلیغاتی برنامه تلویزیونی گنجینه رمضان

[/vc_column_text][vc_column_text]تیزر تبلیغاتی آژانس مسافرتی ابروباد

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]تیزر تبلیغاتی توسط بایانگاه

[/vc_column_text][vc_column_text]تیزر تبلیغاتی توسط بایانگاه

[/vc_column_text][vc_column_text]ساخت تیزر تبلیغاتی

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row typo_style=”light”][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]چیپس چی توز

تافی تیراژه

پشم شیشه ایران

شیبابا

چیپس چی توز

مجموعه انیمیشنی طوطی نامه[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]مجموعه مستند علما به نام راقدون

مستند خیام

مستند راویان

تیزر شرکت سن ایچ

تافی تیراژه

پشم شیشه ایران

شیبابا[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]پتروشیمی

محیط زیست

ایران خودرو

مجموعه مستند ها و برنامه های تلویزیونی

سینما دو

سریال اپیزودی زنان

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]برخی از مشتریان بایانگاه:

اتاق بازرگانی ایران

خانه سینما

مستند انقلاب اسلامیخانه

شهر فرش

وزارت کشور [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]